Nyhems sverts och Mek

Hej på er och välkommen in till bloggen och till de inlägg jag skriver till er idag. Det här blir det första i ordningen och för ett tag sen berättade jag för er om ett företag som heter Nyhem Svets och Mek. Söker man en bilverkstad i Östersund med omnejd rekommenderar jag detta ställe. Det har kommit en hel del kommentarer ser jag om just den här firman, med önskemål ifrån er att jag skulle berätta lite mer om detta företag. Och det gör jag så gärna för det är väldigt bra att vi kan hjälpa varandra att hitta bra företag som kan vara till god hjälp för många. Jag sökte efter ett ställe där jag också skulle kunna få hjälp med svets i Östersund och som jag berättade för ett tag sedan så är det Nyhem Svets och Mek som har fixat rostskadorna på bilen. Jag kan inte säga annat än att jag är väldigt nöjd med hjälpen som jag har fått därifrån och det är väldigt bra att den här bilverkstaden kan hjälpa till med så många olika saker. Det mesta inom service eller reparationer går det att få hjälp med just här och sedan är det väldigt bra att de har så duktiga svetsare också. Vet ni vad, de har ett så stort och varierat utbud av tjänster så det blir nästan svårt att rabbla upp allting här men man kan få reda på mer exakt om vad de kan göra genom att gå in på hemsidan. Jag har lämnat bilen på Nyhem Svets och Mek flera gånger och alltid fått förstklassig service, dessutom har det inte kostat allt för mycket. Det är viktigt att ha en bra och pålitlig bilverkstad att lämna bilen till, förr eller senare är det alltid nåt med ens bil som behöver åtgärdas.