Här kan du få hjälp med flyttstädning i Borås

Välkomna till bloggen! Det är en vacker sommarkväll ute och jag sitter på den inglasade balkongen och filosoferar. Det har varit mycket att göra de senaste veckorna med den stora flytten så jag har inte haft så mycket tid över till annat mer än att försöka komma i ordning i det nya hemmet. Det har lyckats rätt så bra men nu tar jag en välbehövlig paus. Det kan kännas som ett omöjligt uppdrag att flyttstäda om man inte gör som jag gjorde. Jag fick hjälp med denna flyttstäd i Borås av ett företag som heter KARLSSONS CLEANING SERVICES.  

 Hur det nu var åkte flyttlasset iväg för ett par månader sedan. Jag flyttade in i en lägenhet här i Borås efter 20 år i villa. Villan skulle tömmas på allt och inte nog med det, den skulle flyttstädas! All fritid gick åt till att packa och sedan flytta. Det var känslomässigt rätt så tungt att lämna min villa för jag tänker på alla trevliga och fina minnen som jag har därifrån. Men livet innebär förändringar, och en ny fas i mitt liv har börjat nu i den nya bostaden. Det ska nog bli bra. Jag kan inte säga annat än att jag är väldigt nöjd med den hjälp som jag fick av KARLSSON CLEANING SERVICES. Att få hjälp med sin flyttstäd i Borås var verkligen riktigt bra och något som jag rekommenderar till er andra som också ska flytta. Det har sparat mig så mycket tid som jag nu har kunnat använda till annat. Nu slapp jag dessutom att slita ut mig fullständigt. Det är så skönt nu att bo i lägenhet så ni kan inte ana. En inglasad balkong är precis lagom stort att sköta om till skillnad från en stor trädgård.