Ett bra byggföretag på Lidingö

God morgon alla läsare och välkomna in till bloggen och till dagens första inlägg som jag hoppas att ni ska tycka om. Idag tänker jag berätta för er läsare om en väldigt bra firma som jag använde mig av när det var dags att göra vissa renoveringar hemma i villan. Det här företaget inom bygg på Lidingö som heter Drawc Slawomir Bygg & Städ kände jag att jag ville skriva om till er. Jag bor som sagt ute på Lidingö i en 50-talsvilla. Det var dags att ändra planlösningen invändigt. Efter att barnen flyttat hemifrån för ett par år sedan ändrades mina behov. Jag hade lite idéer om hur jag ville få det här i mitt hus och behövde ett företag som skulle kunna hjälpa mig att förverkliga dem. Jag är så nöjd med det färdiga resultatet som blev så bra tack vare Drawc Slawomir Bygg & Städ. Några av mina grannar har också anlitat denna firma för olika projekt och är mycket belåtna med vad som gjorts. Då jag ville anlita ett företag här i närheten passade det bra eftersom Drawc Slawomir Bygg & Städ tar uppdrag inte bara på Lidingö, utan också i Märsta eller på Södermalm med dess omnejder. 

Tyvärr så har man hört talats om dåliga byggfirmor och människor som har haft otur att komma i kontakt med fuskbyggare. Jag tycker det är viktigt att berätta om alla goda exempel som finns och Drawc Slawomir Bygg & Städ är ett utmärkt exempel på en pålitlig och seriös firma som aldrig ger sig innan deras kunder är nöjda till 100 %. Det här med att de erbjuder en gratis offert är väldigt bra för då får man reda på priset utan att vara bunden till någonting.