En bra målare i Alingsås

God kväll, god kväll önskar jag alla mina läsare och välkomna in till min lilla blogg så även i afton. Ikväll skriver jag om ett företag som har hjälpt mig att måla fasaden på min fina trävilla. Företaget som jag anlitat heter Borkowski, Marcin. Jag sökte efter en bra målare i Alingsås och tack vare deras goda hjälp så kan jag nu så här i semestertider ägna min ledighet åt att bara vara ledig och njuta av livet, istället för att ägna mina fyra veckors semester åt ommålning med allt vad det innebär. Man kan ju göra roligare saker på sin semester än att stå och skrapa gammal färg och sen måla om fasaden. Det är nu mitt i juli och jag sitter i min trädgård och bara njuter med surfplattan i högsta hugg förstås, för det här med att skriva små inlägg på bloggen det vill jag ändå göra trots att det är semester.   

Utbudet av målare är stort så det var inte alldeles lätt att veta vem jag skulle anlita. Jag ville förstås ha en målare från härifrån trakten. En av mina grannar hade anlitat Borkowski, Marcin och hade bara gott att säga. Referenser är viktigt och genom vad grannen sa förstod jag att målarna verkligen kan sin sak och att de jobbar målmedvetet och effektivt vilket verkligen visade sig stämma också. Behöver du hjälp av en målare i Borås, Alingsås eller i Mölndal tycker jag nog du borde kontakta den här firman. De kan hjälpa till med mycket, till exempel: inomhus- eller utomhusmålning, takmålning, spackling och mycket mer. De som hjälpte mig var alla välutbildade och hade alla nödvändiga utbildningar och certifikat. Nu var det ju så att eftersom jag begärde in en gratis offert så visste jag vad det skulle kosta utan att vara bunden till någon fortsatt åtgärd.