Fotoalbum

Utsikten från hotellet där vi egentligen skulle bott, men pga en gps och trötthet blev det bara Morgan och hans fru som bodde här!

En härlig restaurang med beroedeframkallande Cappuccino

Red väntar på husse.

Det blev en semesterbild!

Vid ingången till palatset där supén var.

Palatset!

Delar av de båda svenska lagen, Bengt Djurberg, Ola Sterner, Morgan Thorell, Janne Wiberg och Anette.

Ungersk dans

Palatset på kvällen.

Vårt lag!

Hela svenska laget inkl skadade Isa.

Delar av det andra svenska laget.

Vårt lag.

Samlingsplatsen inför tävlingarna.

Det danska laget som kom trea.

Domarna, Robin Wise, Tom Smith, Leslie McLean, Kevin Doughty o Heike Klieber.

Prisutdelning det tyska och holländska laget.

Vinnande laget och prinsen som delade ut priserna.

Hemma från IWTt i Ungern, en ganska jobbig men rolig resa, trevligt ressällskap, bra provupplägg, trevliga arrangörer, hyfsat hotell än att det blev fel, bra mat, mycket dåliga vägar. Mekkos resultat kan man väl sägar är upp och ner. Vi började med 20p, en lång enkelmark i högt gräs, 0p, en dubbel på linje kastades i höga buskar, Mekko skulle hämta in nr 2 den längst bort men innan dess skulle Janne ta ett linjetag och Morgan hämta in nr 1. Mekko gick på nr 1 jag blåste och skickade ut tyvärr försvann hon i buskarna och hon tar helt enkelt inte mitt ut när hon inte ser mig alltså fick jag henne inte till rätt plats. 0p, en walk-up lång enkelmark som Mekko inte såg pga höga buskar återigen tar hon inte mina tecken när hon inte ser och jag såg inte heller, här hade jag verkligen önskat att jag var minst 20cm till lång + att jag hade tränat mycket mer i knepig terräng. Terrängen var förresten lite annorlunda mot här hemma väldigt mycket undervegitation har tex aldrig sett så mycket Murgröna i hela mitt liv. 20p, lång enkelmark över nerhuggna buskar, tistlar och nässlor, inte precis önskad fart in pga terrängen men tydligen gjorde det inte domaren något. 19p, dir i skog. Dag 2 började vi med 18p, dir i skog, 20p, en dubbel kastades på nästan samma ställe, Mekko skulle ta sista mark, Janne första och innan dess skulle Morgan hämta in en dirigering, mycket bra arbete och beröm av domaren. 14p, åsnegenen satte in på en dir/sök där en störningsmark kastats innan. 18p, dir skog, 7p, jag klantade mig duktigt, usch o fy, stackars hund den domaren glömer förmodligen aldrig mig, han förklarade tydligt att jag skulle lita på min hund inte lyssna på andra och han log mycket menande på prisutdelningen, ja ja när jag har kört hund i 30år kanske jag också lär mig så dumt så jag tänker inte ens förklara vad som hände!!! Alla resultat kan ni läsa här.  http://working-retriever.hu/docs/IWT2011results.pdf
Lite otur hade vi också såklart, Morgans hund Isa skadade sig på båten på vägen ner och han fick ta sin resevhund, självklart gick han inte så bra som Isa förhoppningsvis hade gjort men skötte sig iallafall bra, Jannes Red har gått riktigt bra faktum är att hade den hunden haft lite mer päls, lite snipigare huvud och det hade stått Flat i stamtavlan hade jag velat köpa den direkt!!!! Om jag någon gång skulle få för mig att skaffa labbe hoppas jag det blir en sådan.
I övrigt har vi haft en riktigt rolig resa förutom att bilen gick sönder. I Österrike på vägen hem gick det inte att köra längre, som tur var har Janne o Birgitta vänner som bodde i närheten och de kom ut med sin bil och vi kunde ta den hem, stort tack till dem!
Supén på lördagen gick på ett palats, wow, det blir svårslaget för kommande IWT arrangörer. Över huvudtaget har hela arrangemanget varit väldigt välordnat, lagom med väntetid mellan stationerna avslut omkring kl 16.00 både lör o sön, bra lunch, ingen stress och trevligt folk både arrangörer och startande. Stort Tack till mina lagkamrater och Morgans fru för trevligt sällskap hoppas ni inte ångrar allt för mycket att ni tog med den där långhåren.


Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Tina Weberg | Svar 30.05.2011 02.11

Vilken upplevelse det måste ha varit även om inte resultatet blev vad du önskat. Bara att vara enda flatten överhuvudtaget tycker jag talar sitt tydliga språk.

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

13.08 | 15:33

Tack och Grattis till er också! Våra gamlingar är allt lite roliga att vara ute med!

...
13.08 | 02:03

Ingela och Röjja - stort grattis till Veteranmästartiteln FM 2012!

...
11.06 | 23:02

lycka till med Jazzå. Kanon med en reserv till LagSM-laget

...
30.05 | 02:11

Vilken upplevelse det måste ha varit även om inte resultatet blev vad du önskat. Bara att vara enda flatten överhuvudtaget tycker jag talar sitt tydliga språk.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS